Wat kan ik met de privacy instelling van een dotoo?

26 Feb 2020

Elke dotoo heeft een privacy instelling waar je kunt kiezen voor:

  • Alleen op uitnodiging
  • Openbaar

Alleen op uitnodiging

Een dotoo met de privacy instelling op alleen op uitnodiging kan alleen gezien worden door de beheerders en de gebruikers en groepen die zijn uitgenodigd voor de dotoo. Tevens kan iedereen die de link van deze dotoo heeft ontvangen de dotoo bekijken. Dit betekend ook dat alleen deze gebruikers en groepen kunnen deelnemen aan deze dotoo. Deze dotoo is dus niet te zien in de openbare feed.

Openbaar

Een dotoo met de privacy instelling op Openbaar kan door iedereen gezien worden in de openbare feed en iedereen kan ook deelnemen aan deze dotoos zolang er nog plek is.

De privacy van een dotoo kan op elk moment gewijzigd worden door de beheerder van de dotoo.


Do you have questions or feel like chatting with us? Feel free to reach out.