Wat kan ik met de privacy instelling van een groep?

27 Feb 2020

Elke groep heeft een privacy instelling. Je kunt hier kiezen tussen: alleen op uitnodiging of openbaar.  De privacy van een groep kan op elk moment gewijzigd worden door de beheerder van de groep.

Alleen op uitnodiging

Een groep met de privacy instelling op alleen op uitnodiging kan alleen gezien worden door de beheerder en de groepsleden van deze groep. Tevens moet elke aanvraag tot lid goedgekeurd worden door een groepsbeheerder. Zo hebben beheerders 100% controle over wie er lid wordt van de groep.

Openbaar

Wanneer de privacy instelling op openbaar staat kan de groep ontdekt worden door mensen uit de buurt. Nieuwe leden van een openbare groep hoeven niet goedgekeurd te worden door een beheerder.


Do you have questions or feel like chatting with us? Feel free to reach out.